• img header omotenashi sfeer

logo omotenashi

 

Facials

Omotenashi - Facial hot towelLe soins Controle € 25,00

 

Reinigen, onzuiverheden verwijderen, verzorging.

Resultaat: een zuivere huid, verkleinde poriën, balans.

30 minuten

 

Le soins Energie € 45,00

 

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen bijwerken, masker.

Resutaat: een zachte gehydrateerde en gerevitaliseerde huid.

60 minuten

 

Le soins Éclat € 65,00

 

Voetenbadje, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen bijwerken, massage van gezicht/nek/schouders, masker.

Resultaat: verzacht fijne lijntjes en laat de huid weer stralen.

75 minuten

 

Le soins Anti-Age € 79,95

 

Voetenbadje en welkomritueel, reiniging, peeling (tijdens inwerktijd massage van armen en handen), verwijderen van onzuiverheden, bijwerken van de wenkbrauwen, uitgebreide massage van gezicht/nek/schouders/hoofdhuid, Masque Thermique (tijdens inwerktijd massage van voeten).

Resultaat: onmiddellijk jeugdige uitstraling en gezonde gloed met verzachtte lijntjes. 

90 minuten

 

Deze  behandelingen zijn geschikt voor zowel de man als de vrouw en worden afgestemd op de specifieke behoeften en stemmingen van de huid. Alle behandelingen zijn ook te boeken als duo-behandeling.

 

Bindweefsel massage

Bindweefselmassage de enige huidverbeteringmassage.

Om een huidconditie intensief te verbeteren en vroegtijdige veroudering tegen te gaan is bindweefselmassage voor het gezicht bewezen zeer effectief.

Het is een techniek die het dieper gelegen onderhuids bindweefsel “ de matras van de huid” stimuleert, gevoelig is maar zeker niet pijnlijk mag zijn.

Door het stimuleren van de doorbloeding, zuurstof toevoer, kan de huid beter voedingsstoffen opnemen ( meer plezier van uw mooie dagelijkse verzorgingsproducten) onzuiverheden afvoeren en het natuurlijke herstelproces van de huid activeren. Dat resulteert in een stevige meer aangespannen huid, minder rimpels, littekenweefsel verzacht/vermindert.

Als kuur en in combinatie met een facial/peeling, heeft bindweefselmassage het beste resultaat.

De basis van een bindweefselmassage kuur zijn 6 wekelijkse behandelingen met een reiniging, Mandelic acid, bindweefselmassage:

45 minuten € 255

Bindweefselmassage van het gezicht kan ook als een losse behandeling geboekt worden:

45 minuten € 47,50

 

Face roller

 

Omotenashi - Face rollerMicro needling is het gestructureerd veroorzaken van kleine kanaaltjes in onze huid waardoor ingredienten dieper kunnen worden opgenomen en effectiever hun werk kunnen doen. Verder stimuleert het onze fibroblasten en elastine waardoor “de matras” van de huid dikker wordt en onze huid steviger en compacter aanvoelt en meer aanspanning zal laten zien.

De Face roller heeft verschillende lengtes van “ naaldjes” die verschillen in diepte van penetratie. Zo zijn er Face rollers voor thuis gebruik en Face rollers die alleen professioneel gebruikt mogen worden. Verder zijn niet alle producten zijn geschikt om te combineren met het gebruik van de Face roller.

Een degelijk intake gesprek is dan ook noodzakelijk voor een veilig gebruik en het optimale resultaat.

Perfecte Anti- aging behandeling aansluitend op een peeling.

Face roller behandeling is altijd in een kuurverband van 3 wekelijkse behandelingen € 235,00.

Face roller voor thuis gebruik 0,5 mm € 49,90.