logo omotenashi

 

Omotenashi Wedding Events

De ultieme trouwbeleving

 

img omotenashi trouwbeurs van der valk hoorn januari 2017

Deelnemerslijst

Bab's

Bob Jansen

Boudoir

Cake-o-topia

Change

Dansschool Pasofino

De Mooie Jurk

Easy Slim

FeestHoorn

FEESTkiosk

Fun Amsterdam

Infinity Sun

Juwelier Brouwers

Juwelier de Vries

Kennedy Kids

La Mere Anne

Making Memories

Marsha Music

Micha&Diana's

Peal Sound Support

Pieter Prins

Schutz

Sassen en Verstraaten Fotografie

Thandora

Tui at Home

Valkering Classic Cars

van der Valk

Vok Jong


img omotenashi wedding events 2

BERKHOUT – Omotenashi Wedding events organiseert kleinschalige bruidshows op prachtige locaties in de regio Noord Holland. Toekomstige bruidsparen inspireren en begeleiden in de voorbereidingen naar hun mooiste dag door professionals en trendsetters binnen de trouwbranche.

“Trouwbeleving en ontzorgen zijn de kernwaarden tijdens deze beurzen”, zegt Peggy van der Zel, eigenaresse van Omotenashi Wedding events. “Ruim zes jaar sta ik, samen met mijn man, op vele bruidsbeurzen, uit naam van Schutz mannenmode uit Hoorn, waar hij bedrijfsleider is. Het viel mij op dat er te veel van deze beurzen worden georganiseerd. Van bezoekers hoorde ik vaak dat het overal een beetje hetzelfde was. De laatste jaren liep het bezoekersaantal per beurs sterk terug en ik hoorde de onrust van de ondernemers. Vanuit mijn vak als huidspecialiste en trainster voor cosmetica bedrijven, hetgeen ik al 23 jaar doe, weet ik dat beleving en persoonlijke aandacht belangrijk is. Ik wilde zelf een bruidshow organiseren met deze ervaring als basis. Zo ontstond Omotenashi Wedding events en zag dat de ondernemers en professionals deze principes ook hoog in het vaandel hebben. Ze willen zich onderscheiden van de massa en het internet.”

Op de Omotenashi Wedding events is het bekende ‘vitrine kastjes kijken’ verruild voor proeven, voelen, ruiken, horen en zien. In de vorm van korte sprankelende shows van nieuwe bruidsjaponnen en trouwpakken, feestkleding, kinderbruidskleding en bijzondere trouwschoenen. Demonstraties van haar/bruidsstyling, ook voor de bruidegom. Proeverijen van traditioneel en ‘out of the box’ trouwgebak. Muziek, entertainment, fotografie en trouwringen. Raak geïnspireerd door de nieuwste trends en laat de planning over aan de professionals.

img omotenashi wedding events 3Een huwelijk voorbereiden brengt soms spanning met zich mee. “Samen met de trouwprofessionals wil ik laten zien dat het ook een hele leuke tijd kan zijn en dat maatwerk wordt geleverd voor elk bruidspaar, zodat een huwelijk naar wens en dromen wordt vervult. Omotenashi Wedding events streeft naar een totaal aanbod en voor een ultieme trouwbeleving.

Groetjes, Peggy van der Zel Omotenashi Wedding Events