logo omotenashi

 

Absolution Creative Apothecary

 

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Een ding is zeker: het Franse beautymerk Absolution is verassend anders.

Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit

HUIDVERZORGING…… in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijkertijd een genot om te gebruiken. En vooral persoonlijk af te stemmen op de behoeften en stemmingen van de huid door het unieke Mix & Match systeem.

De producten van Absolution zijn vrij van Parabenen, PEG, Ftalaatvrij, synthetische geur-en kleurstoffen. Gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten. Ook geschikt voor veganisten.

Omdat iedere huid anders is en voortdurend verandert biedt Absolution bio-cosmetica op maat in een compact en overzichtelijk assortiment waarmee jij eenvoudig en effectief voldoet aan de behoeften van jouw huid.

De behandelingen in de salon, zijn geschikt voor de man als de vrouw, brengen je huidbalans terug naar de basis en laten jouw huid heerlijke huidverbetering en Wellbeing ervaren.

Absolution werd o.a. 2 maal bekroond tijdens de  ‘Astir Awards 2014’.