logo omotenashi

 

Massages

Doel van de onderstaande massages is dat geblokkeerde energie weer gaat stromen en er diepe ontspanning en rust ontstaat. Verbeterde afvoer van afvalstoffen en opname van zuurstof in de spieren met minder pijnlijke spieren tot gevolg.

Door massage kunnen lichaam en geest zich weer verbinden waardoor je meer in balans komt en je een nog leuker mens wordt.

Laat mij je meenemen uit de hectiek van alle dag met de massagevorm die bij je past.

 

Ontspanningsmassage

Ontspannend voetenbadje met geurolie en een kopje kruidenthee om je al te laten opwarmen en in de sfeer te komen, massage van totale lichaam of rug/nek/schouders en hoofdhuidmassage.

60 minuten € 62,50

30 minuten € 32,50

 

Hotstone massage

Ontspannend voetenbadje met geurolie en een kopje kruidenthee om je al te laten opwarmen en in de sfeer te komen, massage met warme basalt stenen die direct de spieren laten ontspannen en waardoor er diepe ontspanning ontstaat met een verbeterde doorbloeding.

60 minuten € 62,50

30 minuten € 32,50 

Omotenashi Schoonheid en Beleving - Stoelmassage

Stoelmassage

Ontspannen, hernieuwen van energie en alertheid verhogen binnen 20 minuten is mogelijk met deze specifieke massage die hoofdzakelijk bestaat uit drukpuntmassage die over de kleding heen wordt toegepast op een speciaal hiervoor ontworpen stoel. Hierdoor is deze massage techniek overal toepasbaar, denk bijvoorbeeld aan pauzes tijdens seminars/vergaderingen, op kantoor of gewoon even een korte “ pitstop” aan het einde van de dag of werkweek.

20 minuten € 21,50

Op locatie en voor meerdere personen is de prijs in overleg.