logo omotenashi

 

Omotenashi Schoonheid met Beleving

img omotenashi behandelruimteOmotenashi is de Japanse spirit van gastvrijheid, persoonlijke aandacht en beleving.

Schoonheissalon Omotenashi schoonheid met beleving is gevestigd in een aparte ruimte aan een origineel dijkhuisjeop de Bobeldijk 44 gemeente Berkhout.

Een stijlvol ingerichte salon met een warme en welkome sfeer. Rustig gelegen tussen de weilanden en tulpenvelden .Op een steenworp afstand van de historische VOC stad Hoorn.

Met goede en gratis parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar vanuit Enkhuizen, Stede Broec, Medemblik, Heerhugowaard, Purmerend via de A7 afslag Van der Valk Hotel Hoorn A7.

Het complete aanbod aan gezichtsbehandelingen behandelingen, huidverbetering, lichaamsbehandelingen, massages, pedicure/ nagelcorrectie, manicure, body waxing, visagie, huidcoaching. Zorgen ervoor dat je onder 1 dak en binnen 1 afspraak je kunt laten verzorgen van het kruintje van je hoofd tot het puntje van je tenen.

Alle behandelingen zijn gericht op ontspanning en om jou als klant even weg te halen uit de hectiek van alledag. Bij Omotenashi zul jij je welkom voelen en is alle aandacht gericht op jou en resultaatgerichte behandelingen en Wellbeing waar je weer energie van krijgt.

Omotenashi Schoonheid en Beleving - Absolution - sfeerHet imago van Omotenashi als schoonheidssalon is puur als de natuur zelf.

Een bewuste leefstijl is onlosmakelijk verbonden met bewuste ecologisch verantwoorde huidverzorging tegenwoordig en zeker naar de toekomst. De cosmetica producten die Omotenashi gebruikt tijdens haar behandelingen zijn dan ook van hoge kwaliteit ECO gecertificeerde organische en biologische werkstoffen. Dit resulteert in gezonde huiden die in balans zijn in weerstand en vitaliteit en daardoor stralen en veroudering langer uitstellen.

Als huidspecialist heb ik (Peggy van der Zel)  als eigenaresse van Omotenashi schoonheid met beleving 24 jaar een zeer brede ervaring opgedaan in de wereld van huidverzorging en Wellness.

Mijn eigen ervaringen in wat ik prettig vind, mijn passie voor de mens en jouw huid als inspiratiebron zorgen ervoor dat jouw huid bij mij in goede handen is.