logo omotenashi

 

Medik8 - peeling

img medik8 peelsChemische Peels zijn een van de meest populaire en huidprobleem oplossende cosmetische ingrepen. De perfecte keuze voor wie een specifiek huidprobleem wil oppakken met het beste resultaat.

Het is een procedure gebaseerd op de toepassing van chemische/ enzymatische exfoliant om op een gecontroleerde en veilige manier de laag met beschadigde huidcellen en of onzuiverheden te verwijderen. Door het genezingsproces ( soms vervellen ) wordt de huid gestimuleerd in haar celgroei waardoor zij weer “ gezonder” en jeugdiger wordt.
Deze peels zijn in basis geschikt voor iedereen van jeugd tot rijpere huid maar altijd na een persoonlijk intake gesprek en bijbehorende huidanalyse. Afhankelijk van de wensen wordt bepaald welke peeling er gebruikt gaat worden.

Wat te weten voor een behandeling

Bij iedere Peel geld dat de huid vooraf op de noodzakelijke wijze word voorbereid met de juiste producten, afhankelijk van de Peel die ingezet word kan de voorbereiding verschillen van enkele weken tot enkele dagen vooraf aan de eerste Peel behandeling.

Tijdens de Peel behandeling kan de huid branderig en warm aanvoelen. Zodra de Peel verwijdert is zal dit gevoel binnen het uur verdwenen zijn. Vaak hebben intensieve Peels  een ‘ Down time’ met roodheid en lichte zwelling die binnen enkele uren wegtrekt. De lichtere Peels hebben vaak geen invloed op je sociale doen en laten erna.

Rekening houdend na de behandeling

Het is noodzakelijk om de geadviseerde en bijbehorende producten te gebruiken voorafgaande en na de behandeling.

  • Vermijd direct zonlicht of zonnenbank.
  • Gebruik dagelijks en met regelmaat een zonbescherming met hoge SPF.
  • Sporten, sauna of zwemmen in de eerste 3 dagen na de behandeling wordt afgeraden.
  • Roken vertraagt het wondgenezingsproces waardoor er een vertraging kan ontstaan in het te behalen resultaat.

Eye Reveal Peel

img omotenashi medik8 eye reveal peeling

Een peeling voor de oogcontouren om fijne lijntjes en pigmentvlekjes te behandelen.

De Down Time is minimaal. Je kunt deze behandeling ook goed combineren met andere behandelingen en mag regelmatig herhaald worden.

45 MINUTEN € 89,00


rewind peel

(anti-aging)

Een peeling voor het gelaat waarbij de nadruk ligt op huidveroudering, rimpels/lijntjes en structuur verbetering.

Deze Peel kan goed gecombineerd worden met Medik8 Eye Reveal Peel

45 MINUTEN € 89,00


even peel

(pigment vlekken)

Een milde zeer effectieve peeling die zich richt op het verhelderen van de huid en de aanpak van pigmentvlekjes. In combinatie met de Medik8 White Balance producten voor thuis ondersteuning egaliseert de huid in teint en voorkom je de aanmaak van nieuwe donkere vlekken. Hierdoor zal je huid jeugdiger ogen.

45 MINUTEN € 89,00


clarity PEEL

(acné en porie verkleining)

Deze Peel gaat de strijd aan met overtollige talg productie, verstopte porieen en onstekingen.
Deze Peel brengt acne snel onder controle en voorkomt verschijnselen van rest acne als littekenvorming of pigment vlekken.

Belangrijk is dat peel met regelmaat afgewisseld word met een Clarity reinigingsbehandeling van 30 min. En ondersteuning in huidverzorging thuis wordt gebruikt.

Onder de 16 jaar is voor deze Peel toestemming van ouder of verzorger noodzakelijk.

45 MINUTEN € 89,00